Bald and Bankrupt, Wie is Bald? - Mannend.nl (2024)

Benjamin Rich, ofwel Bald And Bankrupt op Youtube. De kale Engelsman met een voorliefde van de oude Sovjet-Unie trekt honderdduizenden kijkers met zijn vlogs. Vaak trekt hij er op uit met alleen een camera en een rugzak en is dan niet bang om oorlogsgebied te betreden of de toendra’s in Siberie en omstreken te trotseren. Deze spraakmakende vlogs hebben hem dan ook miljoenen subscribers op Youtube opgeleverd. Inmiddels heeft hij een 2e Youtube kanaal geopend voor de wat korte vlogs genaamd de Daily Bald. Maar wie is Bald and Bankrupt en wat zijn de beste afleveringen die je écht moet zien?

Wie is Bald and Bankrupt?

Bald and Bankrupt is geboren als Benjamin Rich in de Engelse stad Brighton in het zuiden van Engeland. Hij is geboren in 1974 en op 20 jarige leeftijd vertrok hij naar India om daar te backpacken. Vandaar ook dat hij een hoop vlogs heeft opgenomen in India, waar hij liet zien ook een aardig woordje Hindi te spreken.

India beviel hem dusdanig dat hij besloot te blijven. Hier opende Bald een hotel, die hij 14 jaar lang had. Echter ging het niet van een leiendakje, hij kreeg hier uiteindelijk zijn naam Bald and Bankrupt omdat hij failliet ging met zijn hotel.

Het faillissem*nt, zijn financiële situatie en het gebrek aan haar op zijn hoofd bracht hem de inspiratie voor zijn naam op Youtube. Hier bracht hij in 2018 zijn eerste, ietwat aparte, vlog uit. Een vlog waar hij zijn liefde voor politievrouwen uit India toonde.

Zijn eerste 10+ vlogs gaan dan ook over het rondreizen in India. Dit deed hij onder anderen met een andere bekende Youtuber: Harald Baldr. Hier weet hij een respectabel aantal kijkers mee te genereren. Echter ging het kanaal van Benjamin Rich écht in een vogelvlucht toen hij naar zijn echte liefde begon af te reizen; de oude Sovjet-Unie. Hier gaat hij naar hartenlust op zoek naar oude Sovject mozaïek en andere voorwerpen en gebouwen die afstammen van de SSSR.

Bald And Bankrupt maakte tal van vlogs in ex-Sovjet-Unie staten zoals Rusland, Oekraine, Moldavië, Dagestand en nog veel meer andere staten mannen als Lenin, Stalin en Gorbatsjov over heersten. In deze gebieden beleefde Bald ook zijn gekste avonturen.

Wie is de Vrouw – Alina Tseliupa – waar Bald and Bankrupt mee reist?

Bald and Bankrupt, Wie is Bald? - Mannend.nl (1)

Wie de vlogs van Bald kijkt ziet dat hij regelmatig met een dame reist. Deze dame is Alina Tseliupa (@aliadzika op Instagram), en is volgens de geruchten de vrouw van Bald and Bankrupt. Alina is in 1990 geboren in Wit-Rusland (belarus) en is dus 16 jaar jonger dan Benjamin.

Waar Bald and Bankrupt moet rondkomen van zijn vlogs, heeft Alina een baan als bouwkundig ingenieur voor een groot bouwbedrijf in Praag, Tsjechië. Ondanks dat reist ze regelmatig met Bald mee naar de uithoeken van Europa.

De top 5 Beste Bald and Bankrupt Vlogs

Voor de lezers die willen weten welke Bald and Bankrupt vlogs bekeken moeten worden hebben wij een top 5 samen gesteld. Hoewel dit erg moeilijk is door de vele interessante en opvallende beelden. Toch is het ons, naar onze mening, toch gelukt! Ps. Onze top 5 bestaat zeker niét uit de vlogs met de meeste views.

5. Leaving Kyiv on a Refugee train

Vanwege de actualiteit in Oekraïne hoort deze vlog gewoon in de top 5. Bald stond er al om bekend om niet bang te zijn en alles te willen filmen zoals het is. Zo was hij eerder al op enkele honderden meters te vinden van de vuurlinie in een oorlogsgebied. Dit keer was hij in Kiev op de dag dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne begon. Hierdoor kon Bald zeer goed filmen en laten zien hoe de mensen uit de Hoofdstad van Oekraïne op de vlucht gingen voor het oorlogsgeweld van de Russische president Putin. Deze vlog is daarom zeer zeker een aanrader.

4. Smuggling A Street-Cat out of Cuba

Je moet toch wel gek zijn om een straatkat Cuba uit de smokkelen door het kleine poesje in je BH of je onderbroek door de douane te loodsen. Voor Bald en zijn vrouw Alina is dit echter geen enkel probleem. Ze namen het katje Bandito Fidel namelijk gewoon mee in het vliegtuig op een 12-urige vlucht terug naar Europa. Je moet de ballen er maar voor hebben!

3. This Video caused an international incident

De titel van deze vlog en de thumbnail van de video zeggen al genoeg. De vlog is recent opgenomen terwijl de oorlog tussen Rusland en Oekraïne gaande is. Bald en Alina halen het in hun hoofd om in een verbodengebied in Kazakhstan een oude Sovjet ruimtevaartbasis te betreden terwijl er politiepatrouilles van de plaatselijke politie rondrijden. Tijdens deze vlog vraag je je meerdere keren af ‘’waar ben je in godsnaam mee bezig?’’. Daarom is deze vlog echt een aanrader om te kijken.

2. Return To The Last House In The Chernobyl Zone

De titel zegt al een hoop. Bald gaat terug naar Chernobyl waar een man, genaamd Kolya, eenzaam en afgelegen woont in een huisje zonder stroom en lopend water. Deze man heeft hij al eerder leren kennen in een oudere vlog waar hij ook het platteland rond Chernobyl gaat verkennen. Hij gaat in deze vlog op bezoek met een fles Vodka, wat een heel treurig beeld oplevert.

1. Party In A Ukrainian Soviet Village!

Dit is toch wel echt een persoonlijke favoriet, omdat je van de ene WTF in de andere WTF valt. Enerzijds omdat hij halfdronken op de fiets op het platteland van Oekraine rijdt en besluit om in een ijzerentoren te klimmen die waarschijnlijk al tientallenjaren niet meer in gebruik is. Anderzijds omdat hij een dronken Oekrainer tegenkomt waarmee hij thuis gaat drinken en dronken mee gaat rijden op een scooter. Niet de video met de meeste views, wel de leukste!

Update september 2022: Stopt Bald and Bankrupt?

In zijn laatste vlog, die de titel ''The journey is over'' laat hij een beetje doorschemeren dat het de laatste aflevering is. Waarom? Hij is Rusland uitgezet omdat hij opgepakt was voor het inbreken in een oude sovjet ruimtebasis zoals te zien is in de nummer 3 in deze lijst.

Aan het einde van de vlog zie je dat Bald Rusland voorgoed verlaat en vertelt dat het een einde is aan zijn reis door de oude sovjet unie. Hij laat hier een beetje in het midden of dit ook het einde is aan het Bald and Bankrupt Youtube kanaal. In de reacties is in ieder geval te lezen dat mensen het gevoel hebben dat Benjamin er mee stopt!

Bald and Bankrupt, Wie is Bald? - Mannend.nl (2)

Waarschijnlijk zullen we hem binnekort toch weer in een land als India, Colombia of ergens in Afrika zien!

Update Oktober 2022 Bald and Bankrupt is weer terug

Het was een maandje stil rondom Bald, hij is echter weer terug. Het oude sovjet is verlaten, dit keer is hij in Afghanisatan, waar de taliban weer de dienst uitmaakt.

Meer interessante artikelen lezen? Bekijk meer artikelen op mannend.nl

Bald and Bankrupt, Wie is Bald? - Mannend.nl (2024)

References

Top Articles
"Einmaliges Erlebnis": Dieses Café möchte mit Blattgold-Cappuccino und Milchschaum-Druck punkten
"Waren ständig ausgebucht" - Beliebtes Szene-Café eröffnet zweiten Standort in Gostenhof
Swissport Timecard
Skyblock Ah History
Jps Occupational Health Clinic
Monthly Weather Calendar
NFL on CBS Schedule 2024 - How To Watch Live Football Games
Craigslist Cassopolis Mi
Champion Our Cause Wow
Td Share The Green Referral Credit
Ap Psychology Unit 8 Vocab
Rick Lee Oaklawn Park Picks Today
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
PK | Rotten Tomatoes
Apple Store Location
Caldwell Idaho Craigslist
Shahala Middle School Shahala Middle School Student Handbook
Karen Canelon Only
Wolf Of Wallstreet 123 Movies
Rs3 Ranged Weapon
My Sagu Blackboard
Six Oaks Rv Park Mooresburg Tn
O'reilly's In Mathis Texas
Miller's Yig
Desi Cinemas.com
Az511 Twitter
Best Birthday Dinner Los Angeles
Ayala Rv Storage
Карта слов и выражений английского языка
Jockey Standings Saratoga 2023
4201 Crossroads Wy, Rancho Cordova, CA 95742 - MLS 224103058 - Coldwell Banker
Gmail Psu
Login M&T
Publix Christmas Dinner 2022
Ralph Macchio Conservative
Deshaun Watson Stats, News and Video - QB | NFL.com
Emily Dealy Obituary
Family Naturist Contest
Sallisaw Bin Store
Fx Channel On Optimum
Herbalism Guide Tbc
From Iceland — Northern Comfort: A Turbulent Ride Of Comedy
CNA Classes & Certification | How to Become a CNA | Red Cross
Upc 044376295592
Watch Shark Tank TV Show - ABC.com
Htmp Hilton
Nc Maxpreps
Section 528 Sofi Stadium
Top-Filme und Serien mit Maggie Smith
German police arrest 25 suspects in plot to overthrow state – DW – 12/07/2022
Vrlbi Rentals
What stores are open on Labor Day 2024? A full list of where to shop
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6432

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.