10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (2024)

Koks yra geriausias 2023 m. plaukų tonikas?

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (1)

Kosmetikos pramonė nuolat kuria produktus, kurie pagerina įvairius mūsų kūno aspektus - nuo galvos iki kojų. Plaukų tonikas yra gražus naujovių pavyzdys, kuris šiandien padeda daugelio žmonių sveikatai ir estetikai. Dėl šios priežasties jo įsigijimas yra puiki investicija.

Kai reikia įsigyti plaukų toniką, gali kilti klausimų apie produkto funkcijas ir savybes, taip pat galite abejoti, kokio gydymo reikia jūsų plaukams, todėl labai svarbu įsitikinti, kad pasirinkote geriausią variantą.

Turint tai omenyje, šis straipsnis buvo parašytas kaip pirkimo vadovas. Čia surinkta pagrindinė informacija apie šią temą ir sudarytas 10 geriausių rinkoje esančių pavadinimų reitingas. Toliau rasite viską, ką reikia žinoti apie plaukų tonikus!

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų

Nuotrauka 1 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (2) 2 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (3) 3 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (4) 4 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (5) 5 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (6) 6 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (7) 7 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (8) 8 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (9) 9 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (10) 10 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (11)
Pavadinimas Tonikas plaukams auginti ir stiprinti - Barba de Urso Tonikas nuo kritimo - Lowell Dynamic Stiprinamasis tonikas "Accelerated Growth" - "Salon Line Plaukų tonikas nuo slinkimo - Bio Extratus Plaukų tonikas "Rapunzel Milk Spray" - Lola Cosmetics Tonikas nuo plaukų slinkimo - Salon Line Plaukų tonikas 3 in 1 - Tricofort Phytogen Anti-Fall Tonic, Phytogen Tonikas plaukams Natutrat - Skafe Plaukus stiprinantis tonikas - Gota Dourada
Kaina Nuo 74,90 USD Nuo 49,50 $ Nuo 11,46 $ Nuo 33,99 $ Nuo 42,01 $ Nuo 11,51 $ Nuo 38,56 $ Nuo 32,69 $ Nuo 12,40 $ Nuo 9,90 $
Funkcija Augimas ir apsauga nuo kritimo Augimas ir apsauga nuo kritimo Augimas Augimas ir apsauga nuo kritimo Augimas Augimas ir apsauga nuo kritimo Nuo pleiskanų, nuo pleiskanų, nuo riebalų Apsauga nuo kritimo Apsauga nuo kritimo Prieš kritimą ir augimą
Petrolatumas Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Taip Ne
Sulfatai Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Taip Taip Ne
Paraiška Spray Spray Antgalis Antgalis Spray Antgalis Ampulė Spray Spray Dropper
tomas 90 ml 60 ml 100 ml 100 ml 250 ml 100 ml 6 buteliukai po 20 ml 140 ml 120 ml 100 ml
Turtas Europos maumedis ir indiška arbata Biotinas ir D-pantenolis Biotinas, kofeinas ir išrūgų baltymai Jaborandų, kvilajų ir rozmarinų ekstraktas Ginkmedis ir kofeinas Bambuko daigai, amino rūgštys ir kreatinas Juá, quina, imbieras ir paprikos Kraujažolė, kininas ir trichogeninis auksinas Biotinas ir D-pantenolis Česnakai, alavijas, medetkos
Nuoroda

Kaip pasirinkti geriausią plaukų toniką 2023

Pirmiausia būtina žinoti, kokias funkcijas gali atlikti plaukų tonikas ir kokie yra jūsų poreikiai. Toliau skaitykite, kaip išsirinkti geriausią plaukų toniką!

Pasirinkite geriausią plaukų toniką pagal tai, kokio rezultato tikitės

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (12)

Kad galėtumėte nusipirkti idealų plaukų toniką savo plaukams, pirmiausia turite atpažinti savo poreikį. Kiekvienas plaukų tonikas gaminamas su tam tikra funkcija, todėl turite atpažinti, kuris geriausiai atitiks jūsų poreikius.

Kita vertus, tie, kurių galvos oda riebi ir plaukai labai sunkūs, gali nusipirkti plaukų toniką, kuris gydo pernelyg didelį plaukų riebalavimąsi.

Jei prižiūrite plaukus ir norite, kad jie išliktų ilgi ir sveiki, įsigykite plaukų augimą skatinantį toniką.

Rinkitės tonikus, kurių sudėtyje nėra silikonų, petrolatų ir sulfatų.

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (13)

Silikonams, vazelinai ir sulfatams būdinga tai, kad jie yra sintetiniai junginiai, kurių yra kosmetikos priemonėse, pavyzdžiui, plaukų tonikuose. Visada stenkitės jų vengti, nes jų perteklius gali pakenkti odai ir plaukams.

Petrolatai yra minkštinamosios medžiagos, kurios daro plaukus minkštesnius, tačiau susikaupę jie sukuria plėvelę, neleidžiančią jų maitinti. Jie vadinami mineraliniu aliejumi, parafininiu skystuoju aliejumi arba vazelinu.

Kita vertus, silikonai mažina garbanojimąsi, bet taip pat sukuria kenksmingą plėvelę, nes jie netirpsta vandenyje. Tai elementai su galūne "-one", pavyzdžiui, dimetikonas. Galiausiai sulfatai atlieka plovimo funkciją, bet gali pažeisti plaukus, sukeldami jų sausumą ir riebalavimąsi. Jų pavadinime yra natrio, amonio arba sulfato.

Sužinokite, kaip naudoti plaukų toniką

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (14)

Pirkdami plaukų toniką, galite rasti jį naudojamą skirtingu laiku: prieš arba po plaukų plovimo. Tačiau tai priklauso nuo kiekvieno gamintojo nurodymų. Tinkamai jų laikantis, veikliosios medžiagos veiks geriau.

Dar vienas naudojimo būdas, kuris gali skirtis, yra tai, kur perduoti toniką. Kai kuriuos reikia dėti tik ant galvos odos, o kiti rekomenduoja jį tepti ant galvos odos ir ant viso plaukų sruogų ilgio. Bet kokiu atveju, reikia masažuoti, kad produktas gerai įsigertų ir pradėtų aktyvinti gydymą.

Pamatykite, kaip veikia tonikas

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (15)

Toniko aplikatoriaus tipas daug pasako apie jo naudojimo būdą ir veiksmingumą. Tonikas su lašintuvu yra labiau koncentruotas, todėl jį reikia tepti labai taupiai. Jis paprastai skirtas tik galvos odai ir yra greičiau veiksmingas.

Kita vertus, plaukų tonizuojantis purškiklis yra lengvesnis ir, priklausomai nuo gamintojo, gali būti naudojamas ant galvos odos ir plaukų ilgio. Jo privalumas tas, kad jį daug lengviau paskleisti, nes purškikliai užpildo didelius priaugintus plaukus. Be to, apimtis yra daug didesnė.

Galiausiai purkštuko formos plaukų tonikas yra tarpinė priemonė, kurios privalumai - tikslumas ir neribotas dozavimas. Tai priklauso nuo naudojimo instrukcijos, tačiau tai yra didelis privalumas tiems, kuriems reikia intensyvesnio gydymo ir kurie nori didesnio kiekio.

Įsitikinkite, kad toniko kiekis yra pakankamas jūsų plaukų priežiūrai

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (16)

Renkantis kosmetikos priemones, kurias naudosime, labai svarbu žinoti savo įpročius ir taip žinoti, kiek kiekvieno produkto reikės. Tai pasakytina ir apie plaukų tonikus: juos reikėtų naudoti vieną ar du kartus per dieną, todėl jų naudojimo būdas tiesiogiai daro įtaką veikimui.

Jei ketinate naudoti labiau koncentruotą toniką, investuokite į talpyklas su lašintuvais ir mažesniais kiekiais, nes taip sutaupysite pinigų ir produkto. Kita vertus, jei norite juo ištepti visus plaukus, ieškokite purškiamų talpyklų su didžiausiu tūriu.

Žr. veikliąsias medžiagas ir ekstraktus, kurie sudaro plaukų toniką

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (17)

Tiems, kurie nori pagerinti plaukų augimą ir juos sustiprinti, tinkamiausi komponentai yra česnakas, jaborandi ekstraktas, ginko biloba ekstraktas ir vitaminas B3.

Jei tai jūsų problema, investuokite į plaukų tonikus, kurių sudėtyje yra vitamino B7 (biotino) ir aminorūgščių, tokių kaip lizinas, argininas ir glicinas.

Taip pat yra puikių komponentų tiems, kurie nori kovoti su pleiskanomis ir riebumu. Jei norite išspręsti šią situaciją, įsigykite plaukų toniką, kurio sudėtyje yra kofeino ekstrakto ir vitamino B5 (D-pantenolio). Jie taip pat gali sumažinti garbanojimąsi ir sausumą.

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų

Nuo šios akimirkos žinote, kaip veikia plaukų tonikas, ir galite tiksliau apsispręsti dėl pirkimo. Orientaciniais tikslais čia surinktas reitingas su geriausiomis rūšimis. Žemiau rasite 10 geriausių plaukų tonikų!

10 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (18)

Plaukus stiprinantis tonikas - Gota Dourada

Taip pat žr: Viskas apie astrų žiedus: savybės, mokslinis pavadinimas ir nuotraukos

Nuo 9,90 $

Pagamintas su šaknis stiprinančiu česnako ekstraktu

Gota Dourada plaukų tonikas yra natūralus produktas, kurio tikslas - stiprinti plaukus. Todėl tai puikus sprendimas, jei norite išspręsti kritimo ir mažos apimties problemą. 100 ml sudėtyje nėra sulfatų ir vazelino.

Pakuotėje yra lašintuvas, kad būtų galima tiksliau ir tiksliau dozuoti. Kaip jį naudoti: užtepkite tiesiai ant galvos odos ir palikite 2 valandas, tada išplaukite plaukus. Tai reikėtų daryti 3 kartus per savaitę, per ketvirtį.

Pagrindinė veiklioji sudedamoji dalis yra česnako ekstraktas, medetkų ir alijošiaus ekstraktai. Česnakas yra stiprus šaknis stiprinantis ingredientas ir naudojamas intensyvioms procedūroms, o medetkos ir alijošius drėkina plaukus, šalina riebalų perteklių ir pleiskanas.

Funkcija Prieš kritimą ir augimą
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Dropper
tomas 100 ml
Turtas Česnakai, alavijas, medetkos

9 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (19)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (20)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (21)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (22)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (23)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (24)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (25)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (26)

Tonikas plaukams Natutrat - Skafe

Nuo 12,40 $

Drėkinamasis ir nuo kritimo apsaugantis tonikas

"Skafe" plaukų tonikas "Natutrat" suteikia plaukų sruogoms vitaminų siurblį, atlieka plaukų slinkimą stabdantį veiksmą, todėl jis tinkamiausias, jei norite, kad kažkas padidintų plaukų apimtį. Jame yra 120 ml turinio, užtikrinančio puikų veikimą.

Pakuotė yra purškiamo formato, todėl priemonė geriau pasiskirsto ir pasiekia visą galvą. Šis produktas nenuplaunamas ir turėtų būti naudojamas iškart po šampūno. Užtepkite jį ant visos galvos odos ir švelniai masažuokite apie 2 minutes.

Veikliosios sudedamosios dalys yra biotinas ir D-pantenolis - puikūs stiprinantys vitaminai. Biotinas yra kovos su plaukų slinkimu sąjungininkas, gaminantis keratiną ir stiprinantis plaukus, o D-pantenolis drėkina ir gydo sausumą bei labai ploną plaukų struktūrą.

Funkcija Apsauga nuo kritimo
Petrolatumas Taip
Sulfatai Taip
Paraiška Spray
tomas 120 ml
Turtas Biotinas ir D-pantenolis

8 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (27)

Phytogen Anti-Fall Tonic, Phytogen

Nuo 32,69 $

Tonikas nuo plaukų slinkimo, pagamintas iš trikogeninio auksino, kraujažolės ir kinrožės

Fitogeno plaukų toniku siekiama gydyti plaukų slinkimą ir subalansuoti plaukų medžiagų apykaitą. Tai geriausia rekomendacija, jei norite išspręsti plonėjančių ir labai lėtai augančių plaukų problemą. Jo kiekis - 140 ml, sudėtyje nėra vazelino.

Aplikatorius yra purškiamo formato, užtikrinantis maksimalų procedūros paskirstymą, nesikaupiant. Jį reikia naudoti po dušo, todėl šis produktas nenuplaunamas. Tada tepkite tiesiai ant galvos odos ir masažuokite apie 2 minutes, kai plaukai dar drėgni.

Pagrindinė veiklioji medžiaga yra auksino trikogenas kartu su kraujažolėmis ir kinrožėmis. auksino trikogenas puikiai atgaivina ir stimuliuoja plaukų augimą. kraujažolės ir kinrožės yra augalų ekstraktai, kuriais gydomas plaukų slinkimas ir pleiskanos.

Funkcija Apsauga nuo kritimo
Petrolatumas Ne
Sulfatai Taip
Paraiška Spray
tomas 140 ml
Turtas Kraujažolė, kininas ir trichogeninis auksinas

7 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (28)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (29)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (30)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (31)

Plaukų tonikas 3 in 1 - Tricofort

Nuo 38,56 $

Galingas tonikas, veikiantis 3 in 1

Šis "Tricofort" plaukų tonikas veikia 3 in 1, vienu metu gydo plaukų slinkimą, riebalavimąsi ir pleiskanas. Jei ieškote visapusiško ir daugiafunkcinio produkto, tai geriausias pasirinkimas. 120 ml talpos toniko sudėtyje nėra petrolato ir sulfatų.

Išskirtinis bruožas yra tai, kad jis tiekiamas 20 ml ampulėmis, o dėžutėje yra 6 ampulės. Toks formatas skirtas išlaikyti junginių koncentraciją ir užtikrinti idealią dozę kiekvienam naudojimui. Po plovimo tepkite tiesiai ant galvos odos.

Veikliosios sudedamosios dalys yra augalinės kilmės juá, china, imbiero ir paprikos ekstraktai. juá valo ir apsaugo nuo pleiskanų ir seborėjos, china mažina plaukų slinkimą, imbieras padengia ir stiprina plaukų struktūrą, o paprikos ekstraktas skatina kraujotaką ir augimą.

Funkcija Nuo pleiskanų, nuo pleiskanų, nuo riebalų
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Ampulė
tomas 6 buteliukai po 20 ml
Turtas Juá, quina, imbieras ir paprikos

6 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (32)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (33)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (34)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (35)

Tonikas nuo plaukų slinkimo - Salon Line

Nuo 11,51 $

Stiprina, atkuria ir papildo plaukų amino rūgštis

"Salon Line" stiprinamasis tonikas skirtas plaukams stiprinti ir plaukų slinkimui mažinti. Tai idealus produktas tiems, kurie kenčia nuo plonų ir (arba) lūžinėjančių plaukų. 100 ml talpos, sudėtyje nėra petrolato ir sulfatų.

Pakuotėje yra dozavimo antgalis, kuris puikiai tinka reikiamam kiekiui suleisti. Kadangi tai tonikas, kurio nereikia plauti, jį reikia tepti iškart po vonios, kai plaukai dar drėgni. Rezultatai matomi po 15 dienų reguliaraus naudojimo.

Veikliosios sudedamosios dalys, suteikiančios visą naudą, yra bambuko ūglių ekstraktas, aminorūgštys ir kreatinas. Bambukas atkuria sausus plaukus ir skatina jų augimą, o kreatinas didina plaukų atsparumą. Aminorūgštys savo ruožtu yra plaukams reikalingos pakaitinės medžiagos.

Funkcija Augimas ir apsauga nuo kritimo
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Antgalis
tomas 100 ml
Turtas Bambuko daigai, amino rūgštys ir kreatinas

5 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (36)

Plaukų tonikas Rapunzel Milk Spray - Lola Cosmetics

Nuo 42,01 $

Ginkmedžio dviskiaučių ginkmedžių ir kofeino ekstrakto skatinamas augimas

"Lola Cosmetics" plaukų tonikas skirtas sveikam plaukų augimui skatinti ir yra geriausia indikacija, jei jaučiate, kad jūsų plaukai neauga taip, kaip turėtų. 250 ml, veganiškas, puikiai veikiantis, be vazelino ir sulfatų.

Buteliukas turi purškimo vožtuvą, kuris palengvina vartotojo naudojimą. Gamintojas informuoja, kad toniką galima naudoti kasdien ir nenuplaunant. Užtepkite tiesiai ant galvos odos (sausos arba šiek tiek drėgnos) ir švelniai įmasažuokite.

Veikliosios medžiagos, atsakingos už šias funkcijas, yra ginkmedis ir kavos ekstraktas. ginkmedis yra stiprus augimo stimuliatorius, dažnai naudojamas plaukų priežiūros produktuose, o kavos ekstraktas skatina kraujotaką ir mitybą.

Funkcija Augimas
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Spray
tomas 250 ml
Turtas Ginkmedis ir kofeinas

4 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (37)

Plaukų tonikas nuo slinkimo - Bio Extratus

Nuo 33,99 $

Augimo tonikas su jaborandija, kvilaja ir rozmarinu

"Bio Extratus" plaukų tonikas yra natūralios sudėties ir padeda augti bei kovoti su slinkimu. Atsižvelgiant į tai, tai yra išsamiausias ir ekonomiškiausias pirkimo variantas tiems, kurie kenčia nuo plaukų trūkumo. 100 ml sudėtyje nėra petrolato ir sulfatų.

Ant pakuotės yra antgalio formos aplikatorius, kuris padeda dozuoti ir paskirstyti produktą. Naudojimo instrukcijoje informuojama, kad produktą reikia naudoti prieš plaunant plaukus, todėl užtepkite jį ant galvos odos, įmasažuokite ir palikite veikti iki 40 minučių, tada nuplaukite.

Veikliosios sudedamosios dalys yra jaborandų ekstraktas, kvilajos ekstraktas ir rozmarino ekstraktas. jaborandų sudėtyje yra pilokarpino, kuris padeda augti ir gydo plaukų slinkimą, o kvilaja ir rozmarinas yra puikūs sutraukiamieji vaistai ir apsaugo nuo riebalavimosi bei seborėjos.

Funkcija Augimas ir apsauga nuo kritimo
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Antgalis
tomas 100 ml
Turtas Jaborandų, kvilajų ir rozmarinų ekstraktas

3 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (38)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (39)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (40)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (41)

Stiprinamasis tonikas "Accelerated Growth" - "Salon Line

Nuo 11,46 $

Galvos odos ir antakių augimas už geriausią kainos ir kokybės santykį

"Salon Line" tonikas skirtas augimui pagreitinti ir turi didelį privalumą - jis tinka ir antakiams, todėl yra geriausias pasirinkimas, jei norite padidinti plaukelių ilgį arba ištaisyti antakių trūkumus. 100 ml toniko sudėtyje nėra petrolato ir sulfatų.

Jo aplikatorius yra snapelio formos, todėl jį labai lengva tepti ant galvos ir antakių. Tai nenuplaunamas produktas, todėl rekomenduojama jį naudoti po dušo. Tepkite tiesiai ant galvos odos ir (arba) antakių ir švelniai masažuokite.

Veikliosios sudedamosios dalys, atsakingos už šį dvigubą tikslą, yra biotinas, kavos ekstraktas ir išrūgų baltymai. biotinas didina keratino gamybą ir drėkinimą, o kava skatina kraujotaką ir augimą. išrūgų baltymai įsiskverbia į plaukų skaidulas, atkuria ir stiprina sruogas.

Funkcija Augimas
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Antgalis
tomas 100 ml
Turtas Biotinas, kofeinas ir išrūgų baltymai

2 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (42)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (43)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (44)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (45)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (46)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (47)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (48)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (49)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (50)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (51)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (52)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (53)

Tonikas nuo kritimo - Lowell Dynamic

Nuo 49,50 $

Koncentruotas produktas, puikiai suderinantis kainą ir veiksmingumą

Šis "Lowell Dynamic" tonikas yra koncentruotas sveikų plaukų augimo priemonė. Tai ideali rekomendacija tiems, kurie ieško greito ir veiksmingo gydymo nuo retos apimties. 60 ml toniko sudėtyje nėra petrolato ir sulfatų.

Buteliukas turi purškimo vožtuvą, kuris užtikrina didesnį paskirstymą ir veiksmingumą. Pagal naudojimo instrukciją produktas nenuplaunamas, todėl patartina jį naudoti po maudynių. Tiesiog užtepkite jį ant galvos odos ir leiskite natūraliai išdžiūti.

Svarbiausios veikliosios medžiagos yra biotinas ir D-pantenolis, kurie yra labai stiprūs vitaminai plaukams. Biotinas padeda gaminti keratiną, kuris atkuria ir stiprina plaukus, o D-pantenolis suteikia blizgesio, drėkina ir stiprina plaukus.

Funkcija Augimas ir apsauga nuo kritimo
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Spray
tomas 60 ml
Turtas Biotinas ir D-pantenolis

1 10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (54)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (55)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (56)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (57)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (58)10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (59)

Tonikas plaukams auginti ir stiprinti - Barba de Urso

Nuo 74,90 USD

Geriausias barzdos ir plaukų augimo ir slinkimo tonikas

Bear's Beard plaukų tonikas išsiskiria tuo, kad jį galima naudoti plaukams ir barzdai, nes jis stimuliuoja augimą ir apsaugo nuo slinkimo. Jis puikiai tinka tiems, kurie ieško universalaus produkto ir (arba) nori užsiauginti ūsus ar barzdą. 90 ml talpos toniko sudėtyje nėra petrolato ir sulfatų.

Instrukcijoje informuojama, kad jį reikia tepti ryte ir vakare, visada nuplovus gydomą vietą. Atsižvelgiant į rezultatų garantiją, numatoma gydymo trukmė - 60 dienų.

Svarbiausios veikliosios medžiagos yra augalinės kilmės europinis maumedis ir indiška arbata. Europinis maumedis yra pušies rūšis, o jo ekstraktas yra stiprus antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir stiprinantis plaukų sruogas. Indiškoje arbatoje gausu vitaminų ir ji puikiai drėkina plaukus. Tai neabejotinai geriausias pasirinkimas rinkoje, nes jo sudedamosios dalys yra aukščiausios kokybės.

Funkcija Augimas ir apsauga nuo kritimo
Petrolatumas Ne
Sulfatai Ne
Paraiška Spray
tomas 90 ml
Turtas Europos maumedis ir indiška arbata

Daugiau informacijos apie plaukų tonikus

Dabar jau žinote pagrindinius faktus apie plaukų tonikus. Kad išsklaidytumėte visas likusias abejones, toliau pateikiamos dar kelios šio produkto savybės. Sužinokite daugiau informacijos apie plaukų tonikus toliau!

Taip pat žr: 10 geriausių likerių pasaulyje 2023 m.: "Amarula", "Frangelico", "Cointreau" ir kiti!

Kas yra plaukų tonikas?

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (60)

Plaukų tonikas yra labai maistinga kosmetikos priemonė ir labai ieškoma priemonė, padedanti atkurti ir sustiprinti plaukų sruogas. Dauguma jų tepama ant galvos odos, nes jų veikliosios medžiagos prasiskverbia tiesiai į plauko svogūnėlį ir stimuliuoja jo sveikatą.

Jis nepakeičia kaukių, kremų ar kitų gydomųjų priemonių naudojimo. Priešingai, jo veiksmingumas yra daug didesnis, kai jis naudojamas kartu su jomis. Taip pagerinsite savo priežiūros rutiną ir greičiau bei kokybiškiau pamatysite netikėtus rezultatus.

Kuo skiriasi plaukų tonikas nuo plaukų losjono?

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (61)

Plaukų losjonas naudojamas tik ant galvos odos ir atlieka labai higienišką funkciją. Jis skatina gilų plaukų folikulų valymą, todėl ne tik pašalinami plaukų likučiai ir riebalai, bet ir atveriama daugiau erdvės plaukams augti.

Kita vertus, plaukų tonikas - tai produktas, kuriame gausu maistinių medžiagų, ir, priklausomai nuo jį sudarančių veikliųjų medžiagų, jis gali atlikti įvairias funkcijas, todėl galima rasti tonikų, kurie, be kita ko, padeda auginti plaukus, užkerta kelią plaukų slinkimui, mažina jų riebalavimąsi, kovoja su pleiskanomis.

Taip pat žinokite kitus plaukų produktus

Straipsnyje pristatėme geriausius plaukų tonikas variantus, kurie idealiai tinka tiems, kurie nori sustiprinti plaukus ir turi kitą naudą. Bet kaip apie žinant kitus produktus rūpintis savo plaukais? Toliau pateikiame sąrašą, informacija apie tai, kaip pasirinkti geriausią produktą rinkoje su 10 geriausių reitingą, būtinai patikrinkite jį!

Įsigykite geriausią jums skirtą plaukų toniką!

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (62)

Nuo plaukų slinkimo iki pleiskanų ir riebumo problemų - plaukų tonikai yra tikros priemonės, padedančios gydyti nusilpusią galvos odą.

Visada patikrinkite etiketę, kad sužinotumėte, kokios yra pagrindinės formulės sudedamosios dalys. Taip galėsite išvengti galimai kenksmingų sudedamųjų dalių ir žinosite, kurios veikliosios medžiagos atitinka jūsų ieškomą naudą.

Netgi pakuotė turi tiesioginės įtakos jūsų naudojimosi patirčiai. Žinodami, koks naudojimo būdas geriausiai atitinka jūsų priežiūros rutiną, gausite maksimaliai veiksmingą gydymą, todėl perskaitykite šį straipsnį ir įsigykite plaukų toniką!

Patiko? pasidalykite su draugais!

10 geriausių 2023 m. plaukų tonikų: nuo plaukų slinkimo, plaukų augimui ir dar daugiau! (2024)

References

Top Articles
How to Get Refined Quartz in Stardew Valley
Learning Light Step 4
12 Rue Gotlib 21St Arrondissem*nt
Void Client Vrchat
Nj Scratch Off Remaining Prizes
Evil Dead Rise Showtimes Near Amc Antioch 8
24 Hour Lock Up Knoxville Tn
Steven Batash Md Pc Photos
How To Get Mega Ring In Pokemon Radical Red
Krystal Murphy Below Deck Net Worth
Craigslist Pets Peoria Il
How to find cash from balance sheet?
Free Bubble Letters Generator | Add bubble letters with a click!
Happy Clown Makeup Tutorial
Myworld Interactive American History Pdf
Chrysler, Dodge, Jeep & Ram Vehicles in Houston, MS | Eaton CDJR
Chess Unblocked Games 66
What You Need to Know About County Jails
Bay State Neurology
Ohio State Football Wiki
Myhr.bannerhealth.com
Receive Sms Verification
Daggett Funeral Home Barryton Michigan
Rolling-Embers Reviews
Roxplayhouse
Red Dragon Fort Mohave Az
Oasis Buds Slime Rancher
Best Hs Bball Players
T&J Agnes Theaters
Cece Rose Facial
Credit Bureau Contact Information
8662183887
Ice Quartz Osrs
Champaign County Mugshots 2023
Los Alamos Beach in Torremolinos: A Perfect Mediterranean Escape - Mama Málaga
Comcast Business Downdetector
Fact checking debate claims from Trump and Harris' 2024 presidential faceoff
Crime Times Louisville Ky Mugshots
Cpnd Addiction
Craigslist Nj Apartments South Jersey
Showbiz Waxahachie Bowling Hours
marie claire Australia January 2016 Robyn Lawley, Rachel Taylor, Sarah Snook • EUR 11,50
American Idol Winners Wiki
Motorcycle Sale By Owner
Honquest Obituaries
Victoria Maneskin Nuda
Acadis Portal Missouri
Math Nation Algebra 2 Practice Book Answer Key
Sesame Street 4323
Richard Grieve Judge Judy
Costco Gas Price Pembroke Pines
Yolo Massage Clinic Kirkland Reviews
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6332

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.